duminică, 2 decembrie 2012

Reactia Discovery dupa scoaterea din grila programelor RDS&RCS

Presedintele si CEO-ul Discovery Networks, Mark Hollinger, a declarat printr-o scrisoare trimisa catre telespectatorii Discovery din Romania care sunt abonati la RDS&RCS ca cei de la RDS au scos programul din grila de canale inainte ca contractul pe care il au cu firma de televiziune romana sa se fi incheiat si ca ei incearca timp de 1 an de zile sa se inteleaga la masa negocierilor pentru ca telespectatorii sa nu aiba de suferit din aceasta cauza.
In urma cu o saptamana oficialii Discovery anuntau pe abonatii RDS ca s-ar putea sa nu mai aiba intr-o zi cele 6 canale Discovery in grila de canale si iata ca aceste temeri chiar s-au adeverit.Lui Mark Hoolinger ii pare nespus de rau fata de telespectatori pentru ca fara acestia Discovery nu ar fi ajuns cel mai iubit site de filme din Romania din ultimii 10 ani si multe vedete precum Buddy Valastro,Adam si Jamie si multi altii nu ar fi fost acum vedete daca nu erau ei, telespectatorii.
 Acesta precizeaza ca ei au facut reduceri considerabile la tarife tocmai pentru a evita un astfel de moment, insa cei de la RDS nu au considerat ca mai trebuie sa se intoarca la negocieri. Discovery a realizat un proiect in Romania prin care ofera profesorilor si elevilor in mod gratuit continut educativ si de calitate online.
 In final, Mark Hollinger precizeaza ca aceasta decizie a fost demarata catre UE si ca cei 20 de mii de fani de pe facebook care ii sustin si au semnat petitia nu au semnat aceasta petitie degeaba. In afara de RDS, mai sunt si alte televiziuni care inca ofera canalele Discovery, precum Romtelecom,UPC.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu